Hos oss vill du jobba. Länge.

Vi är starka inom IT och affärsutveckling i en bransch som ständigt växer, och vi kommer som bolag fortsätta att växa med den. Oavsett om du är nyutexaminerad eller har varit verksam länge inom IT-branschen vill vi vara en attraktiv arbetsgivare. Som anställd inom Empir-familjen får du varierande arbetsuppgifter med mycket ansvar.

I något projekt jobbar du enskilt och i andra projekt är du en del av ett team, ibland tar arbetet ett par dagar och andra gånger sträcker det sig över en längre period. Våra uppdrag utförs såväl på plats hos våra kunder som inhouse från något av våra kontor från Luleå till Malmö.

 

Kanske finns ditt nya jobb hos oss.

Vill du veta mer om någon av våra verksamheter och kanske söka en ledig tjänst eller lämna in en spontanansökan. Ta då kontakt med aktuellt bolag. Information och kontaktuppgifter finner du antingen under Våra bolag eller på den specifika bolagswebben. Välkommen till oss!

Empir Stories

Möt medarbetare på olika platser i koncernen när de berättar om verksamheten och sin vardag i Empir. Det finns ju faktiskt ingen som känner verksamheten bättre än människorna mitt i den. Välkommen till Empir Group - från Annicas och Andreas perspektiv.