Frontwalker Uppsala

Frontwalker Uppsala AB är en it-leverantör som med stort intresse och engagemang vill förbättra Sveriges vård och omsorg med hjälp av digitala lösningar. I samarbete med våra kunder omvandlar vi idéer och visioner till effektiva och säkra it-lösningar inom e-hälsa.

Vi erbjuder it-konsulter med stor erfarenhet av att utveckla digitala system med hög kvalitet, främst inom området e-hälsa. Vi tar ansvar för genomförande av hela it-projekt såväl som att vi förstärker kundernas egna it-projekt. Vi lägger stor vikt vid att skapa bra relationer och kreativa dialoger med kunden för att nå önskat resultat.

 

Vi hjälper kunder att omvandla projektidéer till färdiga it-lösningar där vi leder, styr och bemannar projekt med rätt kompetens vid rätt tillfälle. Vårt fokus är att alltid leverera i tid och att genomföra uppdraget på ett kostnadseffektivt sätt.

För kunder som driver egna it-projekt erbjuder vi erfarna it-konsulter med kompetens inom verksamhetsutveckling, projektledning, kravhantering, it-arkitektur, UX-design, systemutveckling och test.

 frontwalker.se

Kontakta oss

Kundexempel