Tavana IT

Tavana IT har lång erfarenhet av att leverera it-personal till interna och externa servicedesks samt it-driftslösningar. 

Vår servicedesk finns alltid tillgänglig, tar inte semester och är aldrig sjukskriven. Vilket gör att kundens användare alltid har tillgång till kvalificerad personal och it-support. 

Tjänsten it-drift passar verksamheter med affärskritiska system som kräver hög säkerhet och tillgänglighet. Med kompetens och övervakning dygnet runt erbjuder Tavana IT en stabil och säker it-drift för din organisation. 

Vårt fokus ligger i kundnöjdhet och beviset är det förtroende våra kunder lägger hos oss, både nationellt och globalt. Våra medarbetare levererar en bättre it-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder och med fler än 360 000 medarbetare. Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.

”Området inom användarnära IT, Servicedesk och produktivitet är mycket konkurrensutsatt och kundnöjdheten 99,9% är ett tydligt kvitto på att kunderna är mycket nöjda med våra tjänster.” - Enligt NKI 2018

tavana.se

Kontakta oss